zondag 15 april 2012

De tocht zit er op . .

Onze kikabirds hebben het gehaald, het laatste deel van de tweede dag was wel zwaar, maar alle vijf Kikabirds (en drie vaders) hebben de volledige route uitgelopen. Zondag was het wel gezellig druk onderweg, er kwam wat familie voorbij, een oma liep nog een stukje (15km) mee. Meester Roel kwam nog langs "brommen" om een paar foto's te maken voor op de schoolsite.

...en dan de laatste meters, en de finish. Een warm ontvangst door familie en vrienden. Erg leuk dat juf Yolanda van ODS het Roessink "haar kinderen" kwam verwelkomen.

Foto's van de toch vindt je de pagina foto's 14/15 april de afgelegde route op de pagina  GPS track 14/15 april

Rest nog de afwikkeling, nu de tocht volbracht is gaan de Kikabirds de sponsoren langs om hun bijdrage in ontvangst te nemen. We hebben voor aanvang van de tocht de laatste keer geteld, er is al voor 1594,10 toegezegd, we verwachten dat dit bedrag nog een beetje oploopt. Een onvoorstelbaar bedrag waarvoor onze hartelijk dank aan alle sponsoren.
Het is de bedoeling binnenkort het totaalbedrag bekend te maken door het overhandigen van een cheque aan Kika. Zodra de datum hiervoor geprikt is maken we dit hier bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten